Aplicații Inițiale

În cazul în care este pentru prima dată în care aplicați pentru Avizul Etic al Comisiei de Etică a Cercetării, vă mulțumim pentru intenția și interesul dumneavoastră de a depune aplicația.

Pentru depunerea documentelor aferente aplicației este necesar sa descărcați și să completați formularele Anexa 1 și Model formular consimțământ (dacă studiul dumneavoastră implică subiecți umani), citind în prealabil reglementarile interne naţionale si internaţionale și să le trimiteți prin email la adresa cometc@unibuc.ro

Comisia de Etică a Cercetării evaluează doar studiile/cercetarile cu finanțare sau care urmează să intre într-o competiție în vederea obținerii unei finanțări.

Există totuși o situație excepțională în care CEC poate evalua studiile/cercetarile fără finanțare: în cazul în care există o solicitare expres din partea unei publicații în care care cercetătorul dorește să publice rezultatele cercetării, caz în care se va face dovada solicitării avizului de etică.

Pentru mai multe informații, contactați Secretariatul Comisiei folosind formularul sau datele de contact din secțiunea Contact a site-ului.